
People of Gastronomy
Stockholms krogliv är ständigt i förändring, men vissa saker saknas fortfarande. På CHAO NA ville Anis Siracha fylla en lucka – att servera genuin thailändsk mat utan kompromisser.
Ny undersökning från Unmo! Branschen stolt och passionerad, men undervärderad?Läs mer
Gör som tusentals kollegor redan har gjort. Gå med i Sveriges största professionella nätverk för branschen.
Driver du en verksamhet?
Läs mer om verksamhetsprofil
Bredda ditt nätverk i branschen - gå med idag!
Stockholms krogliv är ständigt i förändring, men vissa saker saknas fortfarande. På CHAO NA ville Anis Siracha fylla en lucka – att servera genuin thailändsk mat utan kompromisser.
Att jobba på krog innebär högt tempo, långa pass och en konstant jakt på nöjda gäster. Men bakom köksdörrarna utspelar sig en annan historia – den om personalmaten.
Tobias Johanisson har sedan 20 år tillbaka varit en del av Stockholms krogbransch. Just nu jobbar han på Aristo, Cuculo och Uva vinbar- ett trevligt batteri av systerkrogar inom gemensamma väggar.
På Unmo kan du söka jobb via jobbannonser eller genom att skriva ett personligt meddelande till någon av de hundratals verksamheter som är med hos oss. Din Unmo-profil fungerar som ditt CV (en profil för alla jobb!). Enkelt och effektivt precis som det ska vara!
Registrera dig på en minut för att se de senaste annonserna, det är gratis 🤩
Unmo är platsen där restaurangbranschen möts. En plats där vi kan bygga gemenskap baserat på social hållbarhet.
Ett digitalt hem där du kan skapa relationer, bygga starka och attraktiva varumärken, rekrytera drömpersonal och hitta jobb med bra förutsättningar för meningsfulla samarbeten.